Shop til you drop

Ja man skulle kunna tro att det är mitt nya motto men det är inte nytt. Haha Nä men det blir ju en massa shoppande när man ska renovera ett rum. Fast vi vinner ju ca 8 kvm på detta eller förlorar 8 kvm, det beror lite på hur man ser det. Jag ser det som så att jag får ett mysigt och ombonat sovrum som det inte finns utrymme i till att samla massa skit i. Färgen har redan kommit (tack Annelie!), bollarna väntar på mig på posten (tack HomeNord för snabb leverans) och nu är jag på väg mot Eslöv för att köpa golv. Gissa vad vi ska göra resten av veckan. Ja Kärleken måste ju fortsätta VAB:a eftersom jag måste jobba (åker till Solna på måndag för att vara lärare igen) så han kan ju jobba hemma lite. Får ju hitta på något så den stackaren inte blir rastlös. Höhö
Jag hade tänkt köpa den här ljuvlig bollslingan men Annelie hade sålt slut på den och visste inte exakt när hon fick in den så jag satte ihop en egen här. Jag har lila detaljer i sovrummet idag och det tänkte jag fortsätta ha och eftersom det rummet inte har något annat fönster än ett takfönster så kände jag att en bollslinga i mysiga lila vänliga färger blir perfekt. Ja jag vet att bollslingor finns överallt nu. Ja jag vet att jag redan har två i mitt hem. Men jag älskar ju de! Supergulliga är var de är!

20140305-160052.jpg

20140305-160100.jpg

20140305-160107.jpg

20140305-160114.jpg
Ja jag tror det kommer bli mysigt!

När man VAB:ar så borde man få 150% av sin lön för det är fan dyrt att vara hemma. Haha

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.