Sjukhusdag

Så var det dags för en sjukhusdag igen, börjar väl vänja mig nu. Aldrig förr har jag varit på sjukhuset så här regelbundet inte ens när jag var gravid eller fick diagnosen fibromyalgi.

Just nu sitter jag i entrén på sjukhuset för jag var lite tidig, bara en timme så det var ju inte så mycket höhö. Idag har jag tagit med mig datorn för att jag skulle kunna “jobba” lite dvs läsa bloggar, förbereda blogginlägg eller kanske för att titta på serie på Netflix. Jag skulle absolut kunna tänka mig ha ett jobb där jag hade haft med mig datorn överallt och jobbat ifrån där jag är. Vet fortfarande inte vad det skulle vara för jobb men jag hade gillat arbetssättet.

Det märks att Region Skåne har sett att Covid-19 kurvan har stigit igen. Innan jag fick gå in på sjukhuset idag så var jag tvungen att ta handsprit och jag fick information kring vikten av att hålla avstånd. Det stod också skyltar utanför entré om att inte gå in om man är förkyld, inte har ett viktigt besök osv. Tycker det är bra att sjukhuset gör nya saker för att fortsätta hålla oss medvetna och alerta på att faran inte är över ännu, vi måste fortsätta leva enligt restriktionerna.

Men nu är det dags att ta hissen högst upp för att få medicin och svara på typ tusen frågor.

Ha en fin dag!

14 kommentarer

 1. Oj, har nog missat varför du behöver göra så många sjukhusbesök. hoppas det gick bra i alla fall.

  Som advokat kan man alltid ha datorn med sig och jobba lite där man är….jag vet inte hur många timmar jag gjort om bilen till extra kontor…särskilt när man har häktningsjour på helgen och man åker kors och tvärs över skåne, eller har några timmars väntetid mellan olika förhör etc. Kan också vara ett bra alternativ vanliga dagar när man ska vara på olika ställen och det inte är lönt att mellanlanda på kontoret.

  • I somras fick jag diagnosen MS och det betyder bromsmedicin var femte vecka (ska vara var fjärde vecka men pga covid-19 sprider man ut tiderna mer) och MR när det behövs. Hittills har jag gjort tre MR. Därutöver så är det besök hos kurator, arbetsterapeut, urologen och tja allt annat som kan vara kopplat till MS.
   Nu på hösten bråkar fibromyalgin alltid som mest så som om inte MSen var nog så är jag nu i början av ett fibroskov.
   Advokat skulle jag aldrig kunna tänka mig men jag har fått höra från en del advokater/jurister att det hade varit ett perfekt arbete för mig.

  • Ja tack, det gick bra. Fick bromsmedicin igen, mår inte bra på hela dagen sen.
   Tack, jag gillar också min gula halsduk! Den är stor och supermjuk.
   Kram

 2. Du får bli en sådan som håller på med sådan där Network marketing. Då kan man jobba från datorn vartifrån och när man själv vill. Fast personligen tycker jag att de är jobbiga när de säljer saker.
  Hoppas besöket gick bra. Ja, det märks att Corona inte är även än ( känns mer som att det börjar öka igen ) Bra att de tänker på det.

  • Nä inte marketing igen, jobbade med telefonmarketing en gång i tiden och det är inte en bransch för mig.
   Besöket gick bra, fick bromsmedicin.

  • Jag tog med mig datorn eftersom jag vet att det tar två till tre timmar att få bromsmedicinen.
   Ja det är inte kul men så är livet med kroniska sjukdomar.

  • Tror det är därför jag är sugen på att plugga (vet dock inte vad) för att få möjlighet att styra dagen själv. Planera och utföra så som passar mig.
   Jag borde nog jobba med något administrativt där man ändå har kundkontakt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.