Skoj, skoj, skoj

Igår hjälpte jag fina Viktoria med hennes blogg och när jag hade gått hem fortsatte Viktoria att knåpa på bilder till header’n på bloggen. Hon skickade mig fyra urfina bilder var av en som hon önskade lite ändring på. Jag vet att man kan göra det Viktoria ville göra men jag kom inte för mitt liv på hur jag skulle göra. Men tack vare Fredrik så har jag hittat en hemsida som är helt fantastisk! Så nu tror jag allt att jag kommer få till bilden på Joel så som Viktoria vill ha den OCH jag har lärt mig något nytt, riktigt lärt mig inte bara lyckats en gång. 🙂 Nä nu ska jag leka lite till. När jag hinner så kommer det upp lite bilder som jag har lekt med.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.