Skor – igen…

Nä jag har inte hittat fler skor, vågar inte titta längre för det börjar bli dyrt. *s*

Funderar bara klackhöjden. Alla skor jag fastnar för ligger runt 10 cm klack. Jag har ju gått i sådan skor/stövlar förr men det var längesen. Kommer jag fixa det? Jag kommer kunna ha dom på en fest utan problem men kan jag ha dom på en student där jag ska stå hela utsläppet och sen gå hemifrån till Herr Palms hus? För att inte tala om att jag ska kunna ta mig hem gåendes också. Hmmm. Får man lov att vara så tråkig och gammal att man har andra skor med sig? Jag vill ju vara en sådan där Charlotte Perelli-person, en sådan som springer bättre i sina stilettos än i gympaskor. Vad är det som gör att vissa människor är så galet bra på att gå i högklackat? Är det vana? Är det längden? Är det vikten? Är det envisheten? Är det blödande fötter? Är det vadmusklerna? Vad är det som gör att ALLA kan men inte jag? Gaaahhh

3 kommentarer

  1. träning.. träning..Sen är det en stor fördel att köpa skor som har platå fram också -gör dom mycket skönare och enklare att gå i ! Sen har man givetvis ett par ballerinor i väskan!! haha!!

  2. Jag kan inte heller… Min smärtgräns för högklackat brukar gå vid sisådär sju centimeters höjd. Tycker det är oförståeligt hur somliga tycks kunna pinna på utan problem, själv får jag blåsor och blödande fötter. Det går inte hur mycket jag än vill!

    • Den brännande känslan under fötterna (heter det trampdynor på människor också?) är den värsta tycker jag.
      Nä idag blir det ett besök på trogna Åhléns för att botanisera i deras skohylla. Kanske det finns ett par apsnygga skor med lagom klack?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.