Skovård är eko-tänk

Skovård är eko-tänk eftersom då håller skorna längre. Jag är tyvärr för dålig på att göra det. Men igår slog minsann blixten ner.
skovård är eko-tänk

Ja ni ser ju själva Vicce skor var ju i extremt behov av omvårdnad. Slitna, torra och extremt grusiga (inuti var det ungefär en halv sandlåda).
skovård är eko-tänk

Jag använder mig av det här kletet. Jag köpte det på Bianco för flera år sedan, det är verkligen drygt. Sjukt bra är det iaf. men nu börjar det ta slut. Jag köpte en gång skoputs på Åhléns men det fick jag bannor av hos skomakaren, sånt handlar man hos någon som kan läder och skor inte i ett varuhus. Vad använder du när du ger dina skor lite kärlek?

skovård är eko-tänk skovård är eko-tänk

Skovård är eko-tänk och nu funkar mina och Vincents skor ett tag till. Eller ja mina iaf, Vincent växer väl snart ur sina.
Nu ska jag bara bli färdig till att ta mina stövlar till skomakaren också.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.