Stockholmspromenad

Det blev en Stockholmspromenad efter jobbet idag.  

Vi hoppade av i Gamla Stan och gick så klart till Chokladkoppen för att prata igenom dagen och livet på våra hemmakontor.  

Det har varit så vackert väder idag, solen har skinit hela dagen och luften har varit varm eller iaf utan det bitande. Riktigt härligt!  

I Kungsträdgården skiftade körsbärsträden i lite lite rosa. Ja knopparna kommit men än är det länge kvar tills de är utslagna. Hoppas jag hinner se de i maj när vi åker upp. 
Jag som har väldigt dubbla känslor kring NK fick ändå snilleblixten att gå inom. Jag har kommit på vad jag önskar mig i födelsedagspresent (kanske av mig själv haha) och ville kolla in den lite extra.  

Visst är den snygg! Jag är ju på jakt efter en ryggsäck att ha till och från jobbet, den ska vara rymlig men inte för stor. En marinblå ryggsäck funkar året om. Ja jag är väldigt väldigt sugen på den.  

Väl tillbaka på rummet blev det ett nytt rum på översta våningen, nu ska jag väl ändå få sova. I två nätter har jag blivit väckt av sopkastning, sophämtning, tvätthämtning/lämning, varuleveranser och Gud vet allt. Inatt ska jag sova gott! Det är god service att kunna byta utan problem. 

Nu är det snart dags att bege sig ut för kvällsmat, vi får se vad Dana väljer idag. 

Sen ska jag soooova!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.