Rapport från trädgården

Det är dagas för en rapport från trädgården tycker jag. Eller tja det är ju inte bara från trädgården utan också från området mittemot vårt hus där det växer massa sommarhallon, ett äppelträd och så här års en massa vårtecken.
rapport från trädgården rapport från trädgården rapport från trädgården rapport från trädgården

Vi har varit ute hela dagen, helt underbart! Kärleken har gått med högtryckstvätten så nu är både växthuset och altanen fin. Jag har rensat ogräs, räfsat löv, fyllt på stenar på framsidan och allmänt röjt. Sen har vi tagit många kaffepauser i solen. Alltså mina batterier är fulladdade nu! Helt ljuvligt!
rapport från trädgården

Men hörreni, är detta mina lupiner som kommer upp eller är det något ogräs? Jag är verkligen ingen höjdare på det här med trädgårdsliv. Haha
rapport från trädgården rapport från trädgården rapport från trädgården rapport från trädgården

På parkeringen mittemot så visar både träd och buskar tydliga tecken på att våren faktiskt är här nu. Murgrönan har inte setts så högt upp på träet innan så den har verkligen sugit åt sig kraft från solen.
rapport från trädgården rapport från trädgården rapport från trädgården

Nere vid bäcken växer snödroppar i stora klungor och lite längre upp hittade jag krokus. Ljuvligt!

Hur har ni det? Har ni hittat några vårtecken hos er?

Nu ska jag cykla till affären för att handla kotletter som vi ska slänga på grillen! Oh vilken härlig söndag!

4 kommentarer

  1. Ingen lupin, men om det är ogräs eller inte, vet jag inte. Jag rensar bort den hos mig!
    Hmmm, nu är frågan om jag ska blogga om mina vårtecken idag…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.