Skratt och tårar

20111123-172325.jpg

Har ni tänkt på hur mycket ni skrattar varje dag? Skrattar ni ens varje dag?
Jag tror inte att jag skrattar varje dag när jag är hemma. När jag är på jobb skrattar jag flera gånger varje dag. Idag har jag t.o.m. skrattat flera gånger så att tårarna har runnit. Det är så befriande att skratta. Det gör gott att skratta.

Men varför skrattar jag inte lika mycket innanför hemmets väggar?

7 kommentarer

 1. Ååh, det är underbart att skratta, visst da!
  Varför du inte skrattar hemma, de vet jag inte 🙂 men kanske slå på en rolig film 🙂
  Kram Åsa

 2. Säger precis likadant, skrattar betydligt mer på jobb än hemma. Fast det blir många glada skratt hemma också, vi har ju vår “fåntratt” som ofta busar till det här….(Zippo alltså)

 3. Älskar den bilden på dig Emma! Ser ut som du riktigt gapflabbar (vet inte om skåningarna säger det om ett riktigt skratt? Hemma gjorde vi det iallafall). Ett sådant skratt som tills sist gör att tårarna rinner. Ibland kommer det inte ens nåt ljud.. Som i fredags ungefär med dass och glass!
  Men lika viktigt som skrattet är gråten för mig! Ibland behöver jag gråta (1ggr/månad ungefär). Ibland behövs en riktigt sorglig film som hjälp på traven… Men som tur är så behöver jag skratta oftare! Och det gör jag med!

  • Tack! Det gör jag också Frida och det är Viktoria som får mig att skratta så.
   Tårar är inte och har aldrig varit lika viktigt för mig. Någonstans på vägen genom mitt liv lärde jag mig att lägga locket på och bara gråta vid tillfälle då locket glidit av. Men det är en helt annan historia.

 4. Ohhh vad jag älskar den bilden på dig. Det hade varit roligt att ha en bild på oss när jag tar den här bilden. När jag hänger över dig…hahaha så kul det var!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.