Slashas

20131113-084337.jpg

Idag känner jag mig som en slashas. Mössan är långt nerdragen över ett hår som behövs tvättas. Tröjan går högt upp över hakan och gummistövlarna är påsnörade. Inget smink i världen hade kunnat rädda denna dag så jag lät bli sminket. Idag är egentligen min lediga dag men lite annat kom ivägen. j o b b Jag trodde jag skulle hinna med allt innan i veckan men det gick ju så där. Jag är vanligtvis en välplanerad människa men de sista veckorna har det nog varit lite väl för att jag ska lyckas vara organiserad och då blir det kaos eftersom jag alltid vill vara hjälpsam mot mina kollegor. Eftersom jag nu inte kan skrota runt i pyjamasbyxor, tjocktröja och raggisar så tänker jag banne mig skrota runt i det nästbästa – jeans, hoodie, gummistövlar och mössa. Det är inte många av mina gamla vänner som tror att jag skulle gå ut utanför husets fyra väggar så här. Jag har alltid varit fåfängd eller iaf att försöka göra det bästa av vad jag har, det var snudd på att jag sminkade mig innan jag gick till gymmet. Inte för att jag tyckte jag var überschnygg sminkad utan för då var jag iaf inte lika ful. Jag tror sminket var mitt skydd från mina egna tankar. Nåja nog med psykoanalysen. Jag vet inte om jag kan säga att jag har blivit vis med åren men jag kan absolut säga att jag skiter betydligt mer i andras åsikter om mitt utseende nu.
Så länge mina tänder är snygga så behöver ju inte tandläkaren bry sig om att jag har en badhairday. Snart är jag hemma igen, något fattigare för friska tänder är en välfärdslyx, och då blir det en kopp te, kursplanering och en mysig filt i soffan. Antagligen kommer jag avbryta förberedelserna lite då och då för att titta på nya sofforna och be en bön om snabb leverans.
Men nu gör jag som Sederbladskan och somnar där jag är.
Får man lov att vara då här trött?

4 kommentarer

  • Jo men du somnade ju på Felicias träning/dans visst gjorde du väl det?

   Haha jag tänkte faktiskt på dig och att man skulle bott som dig så man har en ursäkt för “stall”klädseln.

   Kram

 1. Just en sådan där tröja för sådana där dagar saknas i min garderob. Skulle behöva en sådan känner jag. Ibland är det det enda jag vill ha på mig och då blir jag så fånigt besviken över att inte ha någon (vilket ju förstås inte borde komma som en överraskning varje gång).

  • Just idag körde jag med en hoodie från Stadium. Så skönt att kunna gömma sig i en hoodie. Gärna lite för stor också. 🙂

   Skynda dig nu till affären och se till att skaffa en, bästa plagget att rugga i.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.