Sleepless in Höör

Så ligger jag här i min härliga säng, under mitt go’a täcke bredvid två sovande älsklingar men inte kan jag sova för det. Det är inte ofta jag har sådana här nätter nu längre, som singel var de vanligare, men de är extremt irriterande när de kommer. Jag har tittat på de två första avsnitten av The Blacklist (underbar serie), spelat Quizkampen med min vackra kusin, irriterat mig på godis i Candy Crusch, räknat får, försökt mig på mindfullness men nää inget fungerar. Jag funderar på att gå ner och lägga mig i soffan. Nu är det ju snart inte lönt att somna! Tur det är kort dag imorgon idag. Om jag nu inte somnar på tåget och vaknar i Köpenhamn vill säga.

20131101-013245.jpg
Jag önskar jag kunde sova som ett barn – var som helst, hur som helst, när som helst!

2 kommentarer

  1. Bless you! Sömnlösa nätter är inget kul!!!
    Vi kikar också på Blacklist här hemma. Den är superduper. Det har verkligen kommit så himla många ra serier de senaste åren. Jag är hooked på flera just nu #hinnerintemed Kraaam

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.