Sliter, drar och skjuter

Oj oj oj så fint det blir!

Det var riktigt skoj att plocka av det ena lagret tyg efter det andra på pianopallen. Men hur många spik får man lov att använda när man klär om en pianopall? Jag skulle tippa på att där satt en 40 spik (minst) per lager. Orginaltyget var nog det som satt med flest spik, där var nog det dubbla. Men jag har en snäll sambo som skonade mina händer och slet själv.

Nu är pausen slut så ni blir det till att fortsätta klä om stolsdynorna och pallen.

Barnen? Nä dom störs inte, morfar kom och hämtade dom för flera timmar sen. 🙂

2 kommentarer

  1. Här har man missat grejjer grovt ! Trodde du hade lagt ner bloggandet för det var så tyst.. Så har du bytt adress och jag har missat det ! Pjuh .. Lättnad nu när jag hittat dig igen! 😉

    • Men blev du inte hänvisad från den gamla bloggen? Det ska gå över till den nya automatiskt efter tio sekunder.
      Skönt att du hittade mig igen!
      Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.