Snart snart snart

Mörkt, det var så mörkt när jag gick ut från jobb. Detta mörker slår mig alltid hårt i november. Mörkret gör mig trött och nedslagen.

20121114-175701.jpg

20121114-175711.jpg
Men så går jag förbi vackra Petrikyrka i Malmö och då kommer den krypande julkänslan. Jag längtar så det knakar och sprakar inom mig. De röda färgerna, dofterna från julblommorna, smaken av en ljummen lussekatt, tjuvnyp i pepparkaksdegen, skenet från stjärnorna i fönstren, smusslande med julklappar som blir till vackra paket, doften av julgranen, stöket som gör köket till ett kaos, glittrande ögon på barnen men framförallt känslan av att nu är det julfridens tid. Åh vad jag längtar!

3 kommentarer

  1. Håller med! Men nästa helg! Då “måste” man ju börja städa och se till att alla stjärnor osv fungerar och bara kan sättas upp till 1:a advent!

    Vad fin du blev i håret! Spännande o se vad som händer sen!
    Själv har jag mitt på utväxt och det är ju sååå tråkigt!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.