Sol ute och sjuka inne

En dag som idag är som gjord för bus och picknick. Ljuvligt!
Tyvärr så blir det inte så för oss. Här inne råder feber, hosta och snor. 🙁
Jag ska iaf försöka lyckas ta en kopp kaffe i solen. Försöker intala mig själv att det kommer fler sådana här dagar men vågar man lita på det? *s* Jag vill ut och hitta vårtecken, springa med Vicce, fika ute och cykla!

3 kommentarer

  1. Klart du kan hoppas på att det kommer fler såna här dagar! Dom kommer tom vara bättre, för vinden var isande kall emellanåt. Men visst är det härligt väder, det var underbart att gå en långrunda med Zippo.

    Puss och kram till er alla men främst till småpojkarna…

    • Ja det kommer fler vårdagar men jag har ju längtat så och nu kan jag inte gå ut och njuta. 🙁 Men det är härligt nog att bara vädra och känna våren.
      Tack, tack. Jag misstänker öroninflammation på Vicce och en helt vanlig förkylning på Affe. Själv har jag bara lidit av sömnbrist som jag lindrade med en timmes sömn på soffan. Gött! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.