Som ett barn på julafton 

Jag blir som ett barn på julafton när min nya almanacka landar i brevlådan. Det är något speciellt med nya almanackor och givetvis blir det, som traditionen bär, en ny penna också. Har jag sagt att jag älskar pennor?​

Idag kom den alltså min almanacka för 2017, med en grön bläckpenna som går att sudda ut. Jag älskar Personlig Almanacka för de har ett bra koncept som de fortsätter att utveckla, alltid något nytt. I år är det klistermärke och suddbara bläckpennor. 

Jag älskar att kunna designa min almanacka som jag vill ha den. Olika för varje år. Bilden ovan är årets baksida. 

Så vad tycks om årets almanacka? Själv är jag störtnöjd!

Detta är inte ett sponsrat inlägg, jag får betala min almanacka själv eller nja alltså Kärleken betalade den men med våra pengar så ingen rabatt varken till er eller till mig

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.