Tvåtusensjutton

Tvåtusensjutton

tvåtusensjutton

Ja men det stämmer ju faktiskt, om jag inte förändrar det jag gör så kan jag inte heller förvänta mig ett annat resultat. Därför tänker jag göra något jag aldrig gjort. Jag skriver upp mina mål för 2017. Jag använder mig av mål för jag läste på Elaine Eksvärds instagram att man ska sätta mål för att om man missar så kan man alltid försöka igen medan ett brutet löfte är alltid ett brutet löfte. Det tyckte jag var fint och jag har inte riktigt kunna släppa det. Sen följer jag Dorotea och hon kör med Bullet Journaling där hon textar otroligt vackert och gör precis sådan fina listor och planeringar som jag vill göra. I vanliga fall hade jag inte ens testat, jag kan ju inte teckna och nyårslöften har jag aldrig hållit mer än några dagar dessutom så har jag alltid så höga krav på mig själv. Men nu var det just det där med att förvänta sig andra resultat…
tvåtusensjutton

Tvåtusensjutton blir alltså året då jag ska försöka mig på att göra sånt jag inte gjort innan så att resultatet blir annorlunda. Som alltid har jag tusen saker jag planerar att testa men i år ska jag göra som min fantastiska psykolog i Simrishamn sa till mig – prova inte allt på en gång! Ja det kanske är självklart för er men för mig så är det inte självklart. Jag är ivrig och otålig vilket är en dålig kombination för inte nog med att man testar allt på en gång man är också sjukt otålig på att nå resultat vilket gör att man ger upp för tidigt. Så i år tvåtusensjutton det år då jag blir 40 ska jag banne mig lära mig att göra en sak i taget. Därför sätter jag upp mina mål.
tvåtusensjutton

Jag ska inte ha någon tidsplan för målen utan jag ska kunna titta på mina mål och känna glädje i att jag har gjort något som är nerskrivit. Målet är att göra yoga, inte göra 15 minuter yoga varje dag. Det kanske blir resultatet eller så blir resultatet att jag gör 15 minuter varje månad, oavsett så är målet uppnått jag har gjort yoga. Tvåtusensjutton är året då jag ska vara snäll mot mig själv, året då jag inte ska sätta jobbet före familjen och det år då jag ska känna glädje i det jag gör.

Har du satt några mål för tvåtusensjutton? Eller du kanske avlägger nyårslöfte högtidligt och med ceremoni?

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.