Tulpaner tulpaner tulpaner och ranunkel

Tulpaner, tulpaner, tulpaner och ranunkel tiden är här nu! WooHoo
tulpaner tulpaner tulpaner och ranunkel

Jag kunde inte motstå tulpaner längre och när Frida visade mig att de hade ranunkel i ljus rosa ja då var det ju fullständigt omöjligt att motstå. Så nu har jag en vacker helgbukett att njuta av. Att återigen ha en fast inkomst är icke dumt. hehetulpaner tulpaner tulpaner och ranunkel

Tulpaner tulpaner tulpaner! Ja ranunkel är också underbara. Jag är redo nu, nu kan jag skita i det här. Byebye jul och byebye icke-snöfylda-vinter-men-med-plusgrader nu kan vi hoppa fram till mars/april! Jag skiter i att man ska njuta av tiden som är här och nu för jag tycker inte om andra halvan av januari och februari är årets hemskaste månad. Jag vill dricka kaffe i vårsolen sittandes på min (icke-existerande) trappa! Nä jag vill inte ha vår nu men däremot så vill jag längta efter våren för då blir den extra bra när den kommer.

tulpaner tulpaner tulpaner och ranunkel

Däremot så vill jag ha bort julen (tyckte ändå inte att julen blev så bra i år) och jag vill få ordning på hemmet. Ja jag vet att ni har hört mig säga “få ordning på hemmet” ungefär en miljon gånger men nu har vi äntligen kommit fram till hur vi ska göra med vårt “sovrum” så nu vill jag smälla upp en vägg, fixa dörrarna som jag vill ha och måla om. Varför blir jag alltid sån till våren? Nåja jag har iaf ritat och berättat för maken och han konstaterade snabbt att det var inte så himla svårt att fixa till. Ja sen har jag spanat in två fåtöljer också så på önskelistan denna våren står två fåtöljer med tillhörande fotpallar. Åhhh det kommer bli så bra!
Nu är det dags att fixa till och snoffsa till för ikväll blir det kalas för Kärlekens farmor.

Ha en fin helg och glöm inte bort att köpa er en helgbukett kanske med tulpaner tulpaner tulpaner och ranunkel! haha

4 kommentarer

  1. Den där första buketten tulpaner, när man köpt dem och ska sätta dem i en vacker vas och man hör det där krispiga, knarrande ljudet! *nöjd suck* <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.