Sthlm here I come

Jaha så var det alltså en sådan där dag då man verkligen känner sig som en business women. Det ska flängas upp till el hufvudstad över dagen. Kavajen är på, portföljen är med och taxin kommer om en halvtimme. Oj vad det var längesen man hade den känslan.

Idag känner jag mig lite nöjd med mig själv, jag äter frukost! Ingen stor frukost men dock frukost. Jag tänkte att jag skulle försöka bli lite bättre på det där med att äta. Jag är en sådan människa som kan gå en hel dag på kaffe och en frukt eller två. Det är inte alls nyttigt, bra eller effektfullt. Så idag blev det frukost. Ett glas lättfil, en banan och en kopp kaffe. Redigering, liten Vincent vaknade och kom ner till mamma i köket, bananen hamnade i en annan mage än mammas.

Ha en bra dag fina ni och jag hoppas verkligen att ni fortfarande snarkar gott under ett varmt täcke

3 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.