Studentbal i Lund

Det är studentbal i Lund i veckan, en faslig massa gymnasieelever klär upp sig och går på rödamattan. Jag gjorde aldrig det som student men jag gjorde det igår eller nja alltså jag stod väldigt nära den röda mattan och fotade några vackra studenter som inte bara var uppklädda till tänderna utan även lyckliga och glada. Ungefär då kläckte kära Nellis ur sig tänk alla dessa ungdomar som snart går ut i arbetslöshet. Hahahaha positiva Ture.
Anledningen till att jag var där var att jag skulle fotografera min söta TulleMulleGurkeSnurkeLurkan (ja jag råkade ge Matilda det värsta smeknamnet jag någonsin kommit redan när hon bara var liten bebis) som tar studenten nästa vecka och därmed gick på balen igår också. Eftersom jag blev ombedd att fotografera Tullan och hennes kompisar så får jag vänta lite med att visa just de fotona på bloggen men jag kunde givetvis inte låta bli att fota de andra.
Studentbalen i Lund Studentbalen i Lund Studentbalen i Lund
Alltså är inte hon i vitt som hämtad ur en gammal klassisk 40-tals film? Hon är så klassiskt vacker! Jag såg nog ut som han, killen bakom, första gången jag såg henne.
Studentbalen i Lund
Detta är den vackra Frida Fransson, hon har växt upp och blivit en vacker ung kvinna som vet hur man för sig på den röda mattan. Frida är Tullans kompis sen de började skolan så Frida har jag sett i ett hopptorn, på skolavslutning, på hästhopptävling och igår på rödamattan. Jag känner mig gammal!

Studentbalen i Lund

Detta är också en av Tullans vänner.
Studentbalen i Lund

Många vackra klänningar och många vackra kostymer och t.o.m. en och annan frack.
Studentbalen i Lund Studentbalen i Lund Studentbalen i Lund Studentbalen i Lund Studentbalen i Lund Studentbalen i LundStudentbalen i Lund

Shit vad de har lagt tid och pengar på denna bal! Det är som Nellis sa, mer fix med balen än med studenten. Och ja det ligger nog något i det, det är nog mer fest på utsläppet än det var på att gå på rödamattan.
DSC_3144-co
DSC_3137-co
Studentbalen i Lund Studentbalen i Lund

Vilken kväll de hade! Enligt Nellis så var Tullan väldigt nöjd med balen. Jag hoppas att alla hade den upplevelsen! Ett minne för livet, ett bra minne för livet!

Jag vill påminna om att detta är mina bilder och de får inte användas utan min tillstånd, vill ni använda någon bild så hör av er.

2 kommentarer

  1. Underbara bilder! Men herregud, så där såg INTE vi på vår studentbal. Och då menar jag inte att modet har förändrats, vilket det definitivt har – till det bättre, utan att de här ungdomarna ser ju ut som vuxna. På riktigt. Det gjorde inte vi, långt därifrån 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.