Hundar, hus och hjärtats längtan

Hundar, hus och hjärtats längtan heter ljudboken jag lyssnar på nu. Den är, ja inte mycket mer än så. Hade jag läst den så hade jag nog tyckt att den var seg att komma in i men så är det alltid svårt för boken som kommer efter en riktigt bra bok

Den handlar om en kvinna som mister sin man i en hjärtattack. Den handlar om hur hon tar sig vidare, försöker ta sig framåt och skapa en framtid. Jag kommer på mig själv att fundera på hur jag hade tagit tag i livet om Kärlek dog. Ingen trevlig tanke och jag tvingar mig själv att lyssna aktivt på ljudboken igen men inte innan jag skänker en kärleksfull tanke till min vän Angela som vet exakt hur man tar tag i vardagen och går vidare. Så otroligt starkt. 

Jag är på väg till Malmö för att träffa min coach, sista mötet utgår jag ifrån. Det känns bra, jag känner mig klar med coachen ja inte för att jag inte kommer överens med Heléne utanför att jag vill komma vidare nu. I Malmö blir det lite (o)spännande shopping, en kopp kaffe och kanske en glass innan mötet. Men först, hålla mig vaken fram till Malmö. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.