Summertime and the livin is easy

Summertime, and the livin’ is easy
Fish are jumpin’ and the cotton is high
Oh, your daddy’s rich and your ma is good-lookin’
So hush, little baby, don’t you cry

Summertime and the livin is easy Summertime and the livin is easy Summertime and the livin is easy

Det är början av juli och vi har redan haft sommar i flera månader känns det som. Jag tycker det är helt underbart! Riktig sommar med bad, grillning och sena kvällar utomhus, precis som en sommar ska vara. Summertime and the livin is easy Summertime and the livin is easy Summertime and the livin is easy

Vi har varit barnvakt och insett dels hur stora våra barn har blivit och också hur otroligt skönt det är att ha stora barn. Det är helt ljuvligt att få ha Lias men jag är tacksam för att mina småbarnsår är förbi. Jag minns tydligt frustrationen över en helt slutkörd Alfred som vägrade somna i husvagnen, ja om inte morfar var där. Nu är ju Lias världshistoriens nöjdaste bebis så det är inga problem överhuvudtaget att passa honom men vår älskade Alfred var inte alls lika nöjd. Alfred har en utforskares hjärta, en kringresandes längtan till nytt och morfar Rubens glädje av att prata med nya människor. Summertime and the livin is easy Summertime and the livin is easy Summertime and the livin is easy

Humlornas surrande kring stockrosorna hörs tydligt i trädgården. Det är något speciellt med att höra humlorna surra och sedan se dem flyga iväg med kropparna tunga av pollen. Givetvis har jag även satt ut vatten till humlorna och bina. Summertime and the livin is easy Summertime and the livin is easySummertime and the livin is easy Summertime and the livin is easy Summertime and the livin is easy

Jag har försökt fylla min lilla trädgård med så mycket blommande blommor som möjligt, dels för min njutning och dels för humlorna och binas överlevnad. Pompom vallmon har varit en hit bland humlorna precis som kaprifolen och fjärilslavendeln. Dahliorna och chokladblommorna är jag nog den enda som uppskattar för jag har då inte sett några humlor eller bin där. Summertime and the livin is easy

Och min trädgårdshund hjälper till så gott han bara kan och gräver hålor, äter hallon och sviker inte från min sida när jag pular i trädgården.

Jag kommer på mig själv att nynna Summertime and the livin is Easy ofta nu, ju närmre semestern jag kommer ju oftare hör man Summertime and the livin is easy komma från mig. En vecka till sen checkar jag ut!

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.