Tar ut sin rätt

Jag tror gårdagen tar ut sin rätt idag. (heter det verkligen så?) Jag är helt slut idag har massa vilja men ingen ork, brukar vara tvärtom. *s*
Men en mysdag är ju inte helt fel. 🙂 Fina Nellisen har varit här en runda idag. Vicce fick en bil och jag fick Melodifestivals skivan. 🙂 Dessutom hade hon kanelgifflar med sig. *gott*

Just nu sitter jag i soffan och tittar på Specialagent Oso i brist på ork att hämta fjärrkontrollen. *s* Snacka om lathet. Nä det blir allt till att resa denna frysande kropp från värmen under filten och byta kanal för Specialagent Oso och jag är inte de bästa vännerna. Tråkigt och tramsigt barnprogram men ack så pedagogiskt.

20110502-153629.jpg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.