Till Fuffe & Eva

   
 Nu sitter jag på tåget mot Malmö där Jenny väntar för att vi ska till hem till Fuffe & Eva på Skepparpsvingård på bloggevent som Emma har rott ihop. Jag vet en del som ska dit bla Annika & Angela, det ska bli så kul att träffa alla och se vad Emma & Fuffe har planerat. 

Jag kommer nog inte hinna blogga mer under dagen men håll koll på Instagram på @byemschen och jag tänkte använda #fuffesbloggevent 

4 kommentarer

 1. Hej! Diggar din blogg otroligt mycket, super fin! Vore super snällt om du ville kika in på min blogg och kommentera vad du gillar att läsa för bloggar, vad får dig att fastna för en blogg? Ha en fortsatt trevlig helg 🙂

  – Har även en Veckans Blogg tävling som du hittar under Kategorierna där vinnaren får en present hemskickad. Kram!

  • Hej!
   Kanon att du hittade hit för då hittar jag ju dig!
   Ja det var riktigt trevligt att träffas, även om du beställde ett mord på mig. 😛
   Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.