Söndag i lugn takt

Jag hade tänkt blogga om eventet jag var på igår men det ids jag inte ikväll.  

 Fast den här videon på Emma & Frida & MomsfriaTheo måste ni få se. Hahaha Ja roligt hade jag iaf igår.  

   
Jag fick sovmorgon imorse och sen åt Jenny och jag frukost i lugn takt tittandes på Så Mycket Bättre. En skön start på dagen. Sen ringde Kärleken och sa att han var på väg för att hämta mig, skönt att slippa ta buss och tåg hem. Det blev stopp på Vellingeblomman för att gå Spökgången. Jag trodde verkligen vi gjorde något bra men nej trots att Vincent älskar Scooby Doo med alla monster och spöken så var det alldeles för läskigt för honom så vi fick lugna ner oss med lite fika på farmor Idas café. Sen åkte vi hemåt, ja inte hem för Kärleken fick för sig att vi behövde stanna på IKEA vilket var helt rätt för pojkarna behövde vars en stol till skrivborden. Och ja vi råkade få lite mer med oss hem. Hehe 

   
Väl hemma gick jag ut en runda med Sid och njöt av den härliga höstkvällen. Imorgon lovar jag blogga om Fuffes bloggevent. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.