Tillfällig föräldrapenning alltså VAB

Idag kör jag en dag med tillfällig föräldrapenning alltså VAB. Vincent har problem med att få rätt på det här med det laktosfria, plötsligt har han reagerat på något och magen slår bakut. Stackar’n!
Alfred klagar på att han har ont i öronen men det gör bara ont när man trycker eller när han skriker, säger han. Lätt att undvika värken då alltså. haha
Tillfällig föräldrapenning alltså VAB Tillfällig föräldrapenning alltså VAB

Det var riktigt härlig att kunna ta en dag då vi fick gå i slowmotion, vi mös i sängen länge innan vi steg upp. Extra skönt var det eftersom jag vaknade med betydligt mindre värk än jag har haft de sista dagarna. Riktigt skönt!
Det är väldigt fascinerande hur barnen kan vara så där söta mot varandra, kramas och mysa, för att i nästa sekund bita och nypas. Det är som att leva med Dr Jekyll och Mr Hyde. Vad är det med syskon och kunna trigga igång en så enormt. Jag älskar mina systrar men jag tror inte det finns någon i världen som kan få mig så irriterad eller arg på så kort tid som mina systrar, det trots att jag inte har bott i hop med någon av de på 30 år (!!!).

Och nu över till rapport från trädgården

Förstår ni hur kul det är att gå ut i trädgården nu? Eller ja det är klart att ni förstår för ni är väl också glada över att våren nu visar tydliga tecken på att den är här! Att sitta i växthuset och dricka en kopp kaffe är en sann fröjd. Det blir inte mycket odlat där inne i år, där ska jag bara njuta! Fast ja just nu är där inte jättemycket kul att titta på men det kommer.
Tillfällig föräldrapenning alltså VAB Tillfällig föräldrapenning alltså VAB Tillfällig föräldrapenning alltså VAB Tillfällig föräldrapenning alltså VAB Tillfällig föräldrapenning alltså VAB Tillfällig föräldrapenning alltså VAB Tillfällig föräldrapenning alltså VAB

Ja det är ju inte mycket som syns än. Glädjen när jag ser den där lilla röda tippen sticka upp ovanför jorden får mig att jubla. Det är när nu!

Tillfällig föräldrapenning alltså VAB Tillfällig föräldrapenning alltså VAB

Annars är det inte mycket som finns i gräsmattan längre. Ja det finns knappt gräs i gräsmattan längre för det var någon som la grushögar där ifjor. Sen gör ju Sid sitt bästa för att slita upp gräsmattan, shit vad den hunden kan springa runt. haha En förskrämd krokus har jag hittat, bakom växthuset.
Tillfällig föräldrapenning alltså VAB Tillfällig föräldrapenning alltså VAB Tillfällig föräldrapenning alltså VAB Tillfällig föräldrapenning alltså VAB

När jag var och handlade idag så var jag tvungen att köpa några vårblommor. Så nu har jag iaf fått två krukor med blommor som möter oss när vi kommer hem. Det är så ljuvligt! Jag var tvungen att se om om underbara betongljusstake från Living Like Milton fortfarande funkade, den har stått ute hela vintern. Och ja ni ser ju själva att den funkade fint. Nu vill jag bara ha lite varmare väder så det sprudlar ännu mer. Tänk snart är det gröna träd igen! Jag längtar!

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.