To take one for the team

20120206-220716.jpg

Idag var det fest på jobbet. Härliga Christina skulle firas. Tanken var att jag inte skulle vara med eftersom kärleken jobbar sin sena vecka. Det har burit mig emot att säga nej till Christinas fest för Christina är en högt skattad höhö kollega så när Evy satte in övertalningskampanjen och Jennys plats stod öppen blev det riktigt svårt. Ett samtal senare var festen ett faktum. Jag har lite dåligt samvete för att jag utnyttjar mina föräldrar, inte så lite om jag ska vara ärlig.

En trevlig fest blev det och Christina uppskattade det mycket. Som vanligt var det mycket skratt. Jag har världens bästa kollegor!
Omtänksamme Vladi körde mig ner till stationen så jag slapp gå i snöfallet. Fining

Nu sitter jag på tåget och tänker på Skrik&Panik. Den ena sover gott och den andra vägrar sov. Vi får väl som jag ska hämta honom eller ej. Mina gullungar

Nu vill jag bara hem och sova!

1 kommentar

  1. Kul med fest! Och vad säger du? Går det inga tåg i helgen? Ve und fasa….
    Nåja, jag ska ändå sova över i Malmö, men jag vill ju gärna ta mig dig också…

    Vi får hålla tummarna att det går bra att åka.
    Kramar och ha en fin fin tisdag!
    L

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.