Trevlig kväll med politiska inslag

Det har varit en kväll fylld av skratt, god mat, god dricka, skratt, snabba kommentarer, gott kaffe, god tårta, skratt och mkt härligt snack.

Vi var inte gamla vänner, vi var inte släkt men det kändes som vi alltid brukade vara med. Vi satt vid samma bord som vårt kommunalråd och det må jag då säga att henne hade jag helt fel om! Vilken härlig kvinna! Jag undrar om det inte är så att Höör har fått en riktig bra politiker på rätt plats! Det blev en del politiksnack men det gillar ju jag. 🙂 Vi får väl se om Anna får rätt och får in min på den politiskabana som jag drömde om som ung. Far hade gillat det iaf. *s

Vi har verkligen haft en toppen kväll! Synd att Mallanbrallan inte tar studenten fler gånger så vi kan göra om det igen. *s*

Bästa kommentaren idag stod finaste Malin för. På frågan om dagen hade varit så bra som hon hoppats på svarade hon bättre. Det måste ju vara det bästa betyget man kan ge och få!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.