Uppe med tuppen

Idag är jag uppe med tuppen eller det känns så iaf. Jag gick inte upp tidigare än vanligt men idag är det så mörkt och så kallt så det känns som att jag steg upp bra mycket tidigare än kl6.

När snön kom till Skåne

Det blir helt klart till att skrapa rutorna idag (jag ska inte ha Tiguanen så jag har inte någon motorvärmare) och det blir både mössa, vantar och halsduk idag. Brrr tur att jag gillar när det är kallt för det ger mig hopp om att vi kanske får snö.

Måndag och ny vecka, tror inte jag har något kul inplanerat denna arbetsveckan. Ja inte för att sjukhusbesök är kul men det är ett avbrott i vardagen iaf. Fast till helgen så åker vi iväg på crossläger och det är helt klart ett avbrott i det vanliga.

Nu ska svälja det sista kaffet, måla på ansiktet och borsta gaddarna sen bär det av mot jobb.

4 kommentarer

  1. Kul med crossläger. Min lillebror körde cross som barn och ung samt min pojkvän i 18 – 21 var en av de största i landet på cross. Så jag jag har flängt halva Europa och Sverige runt på banorna. doften av motorcyklarna är underbar

    • Visst är det kul med crossläger men helt ärligt så hade jag hellre åkt någon annanstans med husvagnen. haha
      Så kul! Vilken banan i Sverige var bäst då?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.