Lazy day

Ja det blev en lazy day idag, så himla skönt och precis vad jag behövde! Inte för att jag gjorde så mycket igår heller men men.

Pojkarna har länge klagat på att de saknar mormor & morfar, de är ju vana vid att träffa dem ofta men nu har morfar varit förkyld så då har det inte blivit så mycket. Vicce bakade en finsockerkaka, vi grävde i frysen och hittade både muffins (även dom bakade av Vicce) och kanelbullar (köpta). Sen hade vi en låda drömmar här hemma också. Det blev ett riktigt kaffekalas.

Jag tycker det är fint att använda sticklingar när jag dukar. Det blir ju nästan som snittblommor.

Ja detta är ungefär vad vi har gjort idag. Nja jag har ju kämpat med dunkuddarna. Jag var tvungen att tvätt dom för den lilla råttan (Diego alltså) hade kissat på dom. Han kissar ju inne som protest t.ex. när vi går upp på ovanvåningen och han inte får följa med. Kuddarna blev rena och luktar inte hundkiss men dom luktar örk för våta fjädrar luktar apa. Jag har googlat att dom måste torkas riktigt noga, helst i torktumlare. Så igår kördes alla kuddarna i torktumlaren (ja inte samtidigt) men dom luktade ändå örk så då åkte dom ut så de fick vädras och torka lite till. Idag åkte dom ut en runda till eftersom jag ville vara riktigt säker på att dom var torra. Gissa vad som hände då – ja precis det började regna. Så woppie nu är dom blöta igen.

Plopp Juleskum

Vi har smakat Plopp Juleskum idag. Har ni smakat det?

Jag är besviken för smaken var för lam och inte var kolan så lös som den brukar vara i plopp. Så nope den blir det inte att vi köper igen. På mitt julkonto betygsatte jag den till tre E av fem möjliga och det blev en trea enkom för att det är choklad. haha

Nu blir det nog soffhäng tills det är läggdags, känner att jag har inte mer energi idag.

Hoppas att er helg har varit härlig!

8 kommentarer

  • Ja det är riktigt skönt att ha lata dagar, jag behöver det.
   Det var riktigt trevligt att ha föräldrarna här och det är kul att Vicce vill baka.

 1. Så gott ni samlade fram och näee har ej smakat den, inte sett än faktiskt. Jag är tveksam om jag skulle gilla, är inte dunderförtjust i julskum och jag är mest favör av orginalet som den är, men absolut ska testa

 2. Drömmar är gott och enkelt att göra
  gjorde förra veckan på caféet 🙂
  du gav mig bra tips om muffins
  så funderar på kladdkaka muffins 🙂

  • Förr bakade jag så mycket mer än vad jag gör nu. Så när inte barnen vill baka så blir det oftast ”köbekagor” som vi säger här i Skåne.

 3. Vad kul att ni fick träffas. Jag har också saknar att umgås med dom nu. Men igår träffade jag mormor ? Jag tycker inte om när de blandar i massa annat i choklad, tycker om den mest som den är.

  • Vi träffar ju mina föräldrar väldigt mycket eftersom de bor 10 minuters gångväg härifrån. Men nu har det inte blivit så mycket de sista veckorna pga omständigheter och inte Corona.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.