Utflykt med tjejerna

I år ska det bli av, i år ska det bli utflykt med tjejerna! Så nu sitter jag och planerar vart vi ska kunna åka, vad vi ska ha för picknick (tack Linda för idén!) och var vi ska äta den. Lilla mor gav mig mormors gamla picknickkorg som de inte använde, jag har perfekta boken för picknicksplanering och hela Skåne bjuder på underbara ställe att besöka. Utflykt med tjejerna

Jag älskar att planera! Eller ja jag är lika glad för att vara spontan och bara fara iväg men det är något extra med att planera. Jag gillar att ta fram information om hur det är öppet, lägga upp en bra rutt, få till bra stopp, se till så att det kommer med något som alla gillar osv. ja det är väl därför som jag utbildade mig till turistvärdinna. Jag är bra på det här för jag gillar det här! Som vanligt när jag planerar vill jag ha ett snyggt block och en bra penna, en bra grund helt enkelt. Denna boken köpte jag på IKEA i julas och jag tycker den är galet vacker, den passar mig. Problemet med mig är att när jag hittar en vacker skrivbok så vill jag inte använda den, tänk om jag tar slut på den. haha Nåja nu ska det planeras en utflykt och då gör sig boken väldigt bra.
Utflykt med tjejerna Utflykt med tjejerna

Jag älskar att sitta i solen men när man ska jobba med en dator så är det rätt bra om man kan se vad det står på skärmen så jag får helt enkelt erkänna att det var inte dumt med ett partytält. Nu behöver jag inte sitta inne och jobba utan kan sitta ute på altanen. Herregud vad min syster skrattar nu när hon läser detta, jag har ju dissat hennes altantak tusen gånger men hon säger att hon älskar det för då kan hon sitta där och jobba oavsett väder. Haha! Jaja den bjuder jag på.

Utflykt med tjejerna ska bara bli av i år. Jag vet inte hur många år jag, Viktoria och Frida har pratat om det men nu måste det verkligen bli av! Jag vill ha en heldag med tjejerna där vi inte behöver tänka på barnen eller våra män utan bara kan tänka på oss själva. En dag där vi kan titta på loppisar i lugn och ro, där vi kan ligga på en filt och prata utan att bli avbrutna, där vi kan bara vara! Det svåra är inte att sätta ihop en bra dag, det svåra är att hitta en bra dag där vi alla kan. Sen är där ju den där lilla detaljen att jag inte har körkort, jag vet att Frida och Viktoria kör för att vi ska komma iväg men det känns ändå inte bra. Jag måste ta mitt körkort! Jag måste hitta ett sätt där jag pressas till att läsa den förbenade teorin. Nåja strunt samma just nu för nu är det fokus på vägar, lämpliga stopp och gärna en runda om havet.
Har ni några tips så får ni gärna dela med er, antingen här på bloggen eller i min och Fridas FB-grupp Skånska utflyktsmål!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.