Våga vara tramsig

DSC_3633

Jag tror att själen och sinnet mår gott av att släppa loss ibland och våga vara tramsig. Att skratta åt hur en app visar hur man bajsar och fiser, särskilt ljudet av fisen. Att skratta åt en torrt skämt som bara förstås av de som är med. Att ligga i en hög och brottas, stora som små. Att klä ut sig. Att vara tramsig och få skratta gott!

DSC_3619 DSC_3602

Tänk att min älskade grabb till slut vågade klä ut sig. Det är fint med vänner som man vågar vara galen tillsammans med.

DSC_3518 DSC_3521

Och äpplet faller inte långt från den vackra trädet. Alltså det är ju bara kärlek på frun och hennes go’a familj.

DSC_3630

Tror banne mig att jag ska köpa mig en sådan här peruk!

3 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.