Vardagen

Idag var det dags att ta tillbaka vardagen. Inget mer sova tills vi vaknar utan nu är det till att gå upp när klockan ringer. Oj vad det var jobbigt. Sedan september -08 har jag i princip kunnat sova tills någon av oss vaknat bortsett från dom 4,5 månaderna som jag jobbade och någon enstaka gång här och där för att vi skulle något särskilt. Men nu är den alltså här, vardagen. Upp när klockan ringer, fixa frukost osv. Eller nja än är egentligen inte vardagen riktigt här ännu men jag fuskar och försöker få in rutinerna innan det är ett absolut måste. Jag ska försöka vänja mig denna veckan men nästa vecka börjar Vincent på förskolan och då ska vi vara där kl. 8.30 vilket innebär att vi måste gå hemifrån senast kl. 8.00. Och nästa torsdag ska jag börja jobba och då måste jag vara på plats senast kl. 9.00 när vi öppnar. *torkar svetten ur pannan* Vardagen alltså.

5 kommentarer

 1. Oj vilka dagar du har haft…man blir ju helt slut av att besöka akuten tycker jag…:-(
  Men idag är det sommar igen och hoppas du kan förtränga dagisstart och jobbstart bara lite…
  Jag har inte blivit getingstucken sen jag var barn så jag har ingen aning hur det skulle gå? Hu.
  Hoppas din svullnad har lagt sig nu.
  Kramar och ha en fin dag!
  L

  • Usch ja akutbesök tar på energin. Trots att jag har sovit bra så är jag fortfarande jättetrött.
   Svullnaden har lagt sig mycket men det är fortfarande besvärande, tyvärr.

   Jag ser lite framemot jobbet och jättemkt mot förskolestarten. Det ska bli skönt att få lite egentid med Affe och Vicce behöver få leka av sig som man bara kan med jämnåriga.
   Ha en härlig vecka!
   Kram

 2. Ja, vardagen. Den är ganska skön ändå när man väl kommer in i den igen, trots allt. Hoppas att det går smidigt för er med tidiga morgnar och inskolning.
  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.