Varför Alfred bar en bebismössa

Varför Alfred bar en bebismössa? Ja det var för att vi fick träffa familjens senaste tillskott, lille Thor med föräldrar kom och firade gammelmormor på sin 70-årsdag.
kärlek bebis gammelmaster barn bebis

Lille Thor, bara tre dagar gammal, gick från famn till famn och sov gott hos alla. Pussar på pannan fick han från oss också för hur välkomnar man ett litet underverk om inte med pussar?

Tänk så häftigt det är att en liten miniatyrmänniska kan växa i en kvinnas kropp, att ett litet frö kan gro och bli till en människa med hjärta, lungor och allt annat som vi människor har. Det är så häftigt och varje barn, varje människa är ett underverk!

gammelmorfar bebis familj
Hos gammelmorfar ligger du tryggt, du har många barn före dig som legat där och känt tryggheten. Om några månader kommer du inse hur roligt det är med gammelmorfars skägg ja om du inte ska brås på din mamma och bli livrädd varje gång gammelmorfar kommer nära.bebis morbror moster familj

Med vana armar tog han upp lille Thor och jag såg i hans ögon precis samma sak som i andra föräldrars ögon, det går så snabbt det var så länge sen mitt barn var så litet. Hos moster och morbror kommer du alltid ha en frizon när hela världen är emot dig (dvs när mamma och pappa inte vill låta dig få din vilja igenom) för det är det som mostrar och morbröder är till för.

mormor bebis familj

Din mormor bor lite längre bort än vi andra gör men hon hittar till Höör även om hon är lite förvirrad ibland. Du kommer snart också lära dig hur det är att ha 3 stora 4-benta kompisar som skyddar dig och pussar dig för mormor har 3 st andra sorters bebisar.
gammelmormor familj bebis

Om du någon gång får ett skrubbsår, får en sticka i fingret eller petar upp papper för långt upp i näsa så är det till gammelmormor du ska gå. Hon har övat på din mormor och på Alfred så hon har stor erfarenhet av sårvård och konstiga saker som kan råka hända när man är ett litet nyfiket barn.

gammelmoster bebis barn familj

Skulle det vara så att du är hungrig någon gång eller bara tycker att mamma och pappa inte kan laga mat så åk till gammelmoster på Landön för där kommer du alltid få god mat och vill du så kan gammelmorbror säkert bre’ en “blödarmacka” till dig med. Men jag vill redan nu varna dig att om man äter maten på Landön så ger den mersmak men den är också fylld med sömnmedel för ingen har någonsin kunnat äta maten som din gammelmoster lagar utan att bli sömning efteråt.

iPhone foto familj bebis

Och det är lika bra att du lär dig direkt att stå i centrum och bli fotograferad för vi är alla lika knäppa med våra kameror, gammelmormor, gammelmorfar, gammelmostrarna, mormor och moster så bara vänj dig!

bebis barn familj

Du lilla pyre är så hjärtligt välkommen till familjen och vi är alla så glada över att vi får vara en del av ditt liv. Älskade lille Thor.
bebis barn hålla hand familj

Vi håller dig i handen Thor när än det blir lite vingligt eller svårt, vi håller dig i handen när det blir lite läskigt att våga ta de första stegen, vi håller dig i handen genom hela livet! Ohana!

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.