Vårkläder

Igår satt jag och tittade på vårkläder, jag längtar så efter tunna byxor, ballerinaskor, kortaärmade toppar och mjuka klänningar. Det jag gillar bäst nu är att både Ellos och HM har förstått att vi som har lite större kroppsform gillar precis likadana kläder som alla andra. Tummen upp för det.  

     

Tre favoriter från Ellos. Toppen, byxorna och klänningen. Ellos hittar jag alltid massa snyggt hos och det jag gillar extra mycket med Ellos är att jag inte behöver klicka mig in på någon särskild tjockisavdelning för de flesta av deras kläder finns från smalt till runt. Heja Ellos!

       

Fyra favoriter från HM. Byxorna, koftan, jeansen och toppen. HM som jag bojkottade många år då jag fick höra från en expedit att jag fick räkna med att kläderna gick sönder när man var så tjock. Att jag inte anmälde henne då kan fortfarande irritera mig, snacka om att sakna hyfs och vett! Det hade varit lite intressant att veta vad HM:s kundansvarige hade sagt. 

Jag såg att KappAhl hade en supersnygg poncho men den har tydligen andra också sett för den tig slut efter tre dagar. Jag hoppas jag lyckas lägga händerna på en för den är SÅ fin (och billig!).  

 

Så hur har ni det med vårkläderna? Är ni färdigshoppade (blir man någonsin det?), har ni börjat eller väntar ni med vårshoppandet tills träden är gröna och det är plusgrader dygnet runt?

Detta inlägget är i stolt samarbete med min goda smak men tyvärr inte med något företag. Jag är dock öppen för samarbete Ellos, HM, KappAhl osv. Haha

5 kommentarer

 1. Så snygga vårkläder! Gillar allihopa, massor. Gillar samarbete med god smak 😉

  Filmen finns på Netflix…inte ofta man ser en film som är filmad precis där man bor. Det var en överraskning!

  Kram och ha en fin vecka

  Lotta

 2. Moahahaha, nej inga vårkläder i sikte här. Men snart måste jag väl uppsöka favoritbutiken med favoritexpediten och be om hjälp att plocka ihop lite. Fram till dess tänker jag att svart är ju ändå alltid svart.

 3. Åh, älskar att shoppa vårkläder och det finns ju alldeles för mycket fint nu. I samarbete med god smak tycker jag lät bra men vem hade inte gärna haft ett samarbete med något av de företagen?

 4. Snacka om oförskämd expedit.
  Har inte själv handlat från Ellos tidigare men ska kolla runt lite nu efter ditt tips.
  Jag gillar Zizzi och ett par andra danska märken, riktigt snygga kläder.
  Hälsningar
  Maria

  • Jag tycker inte alls om Zizzi längre, köpte jeans där förr men jag tycker det var dyra jeans med dålig kvalité.
   Danska märken brukar annars ha snygga kläder. Vilka märke är det du föredrar?
   Ja den där expediten behövde skickas på charmkurs.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.