Värmebölja

Hur har ni det i värmen? Jag mår bra i värmen, har inte så mycket värk men jösses så trött jag blir. Det är för varmt för att ha kläder på sig men det är tydligen inte socialt accepterat att gå runt naken i samhället. Haha

Jag önskar att jag kunde vara på stranden, i havet för att svalka mig. Borde inte alla egentligen per automatik bli lediga när det är för varmt för att jobba? Vet inte riktigt hur det skulle fungera men ändå. Vi borde all få lov att vara lediga och åka till vatten för att svalka oss.

Det är varmt redan på morgonen när jag går till tåget. Det är varmt långt in på kvällen. Det är helt underbart! Fast ja jag svettas ju bara jag tänker på att röra mig. Hur gör människor som bor i sådan här värme alltid? Har de någon annan funktion i sin kropp?

Om jag nu måste ha kläder på mig så får det vara något svalt. Dessa byxorna är supertunna och så svala. Blusen är också underbart sval. Kände mig både sval nästan hela dagen.

Jag avslutar dagen på balkongen. Inte för att det är svalare ut än inne eller tvärtom, 25° ute och 28° inne. Det är mysigt att bara sitta här och njuta av dagen som når sitt slut. idag har jag både bok och dator med mig ut, får se om jag använder någon av de eller om jag bara njuter.

Det är så lugnt, en stillhet har liksom lagt sig. Imorgon är sommarlovet slut på riktigt, båda barnen går i skolan igen. Vardagen säger hej och hösten börjar knacka på dörren. Men inte nu, inte idag. Idag njuter jag av en underbar sommardag.

6 kommentarer

  1. Det är tunna kläder som gäller här också annars svettas jag ihjäl! Sitter också gärna ute på kvällarna nu, de är underbara när det blir så stilla och fridfullt i luften, och temperaturen sjunkit en aning.

  2. Det gäller att njuta ordentligt av de här fina sommarkvällarna. Allvaret knackar på dörren rejält nu och jag är inte redo för det alls.

  3. Jag älskar värmen och mår bra i den. När jag bodde i Afrika kändes det kallt när det var under 25 grader, man vänjer sej rätt snabbt vid höga temperaturer.

  4. Tycker faktiskt att det är lite knepigt att välja kläder att jobba i nu när det är så varmt. Vill komma hyfsat trevligt klädd men inte för varmt. Men det gäller ändå att njuta för snart vänder då och då glömmer vi snabbt hur varmt och skönt det var 🙂

  5. Jag håller med dig det är för varmt för att ha kläder på sig! Man borde få svalka sig i vatten men vi får hoppas på att det nu går mot några svalare dagar. För man blir trött 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.