Varning varning stor explosion

20130723-104956.jpg

Är det åldern? Finns det trotsålder? Eller är det bara så det är när barn lär sig och växer?! Jag försöker att inte höja rösten mot barnen mer precis när jag måste markera med rösten men just nu är jag mer som en tickande bomb där någon klippt fel sladd, tickar på i ryslig fart. All heder åt alla er som jobbar inom förskolevärlden!
Efter lunch kommer räddningen för idag. Fivip bästa kompisen kommer och leker med Vincent. Och mamman får lätta hjärtat till den alltid lika förstående Fru Stjernholm. Det ser jag fram emot!
Nu ska jag gå och se om Marodören har grävt upp mammans nya ros. *suckar så djupt att varje uns av luft går ur mig*

1 kommentar

  1. Hihi, ja det är inte alltid så lätt med tålamodet mot små marodörer. Ibalnd blir man lite fascinerad vad de kan hitta på för saker

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.