Vilken härlig dag

Vilken härlig dag det blev! Vi åkte aldrig iväg med husvagnen idag, kanske gör vi det imorgon eller så stannar vi hemma hela helgen. Det är det som är så härligt med att ha husvagn, man gör som man vill. Så dagen har gått åt till att njuta av altanen och ett besök hos svärfar på landet.

Dahlian som har skenat fullständigt fick flytta ut nu. Den får står i hörnan vid poolen. Vi får väl se om den trivs där eller om den begår självmord. Jag funderar på vad jag ska göra med det som hänger ner. Ska det bindas upp eller?

Det blev lite piff på altanen. Dynorna kom ut, filtar och stolar uppe vid poolen och t.o.m. en plan på något grönt där uppe. Uppe vid poolen, bakom stolarna, står det en vit kruka. I den ska jag plantera något som växer och den ska få slingra sig upp mot taket längs en kedja som jag har hängt upp där. Vi har haft det så förr men då på framsidan. Ska bara välja blomma också.

Jag försöker plantera blommor som bina gillar, vi behöver hjälpa bina att hjälpa oss. Utan bin dör all växtlighet och då har vi ingen mat kvar. Jag blev så glad idag när jag såg att flera bin redan har hittat till trädgården trots att den inte står i full blom ännu. Så härligt att se men så svårt att hinna med att fotografera.

Om ni gillar rosé och bubblor så måste ni testa denna. Sjukt god! Sen att det inte gick så bra när jag öppnade den är ju en annan historia men nåja köket är ju renstädat nu iaf. haha

Det har varit en härlig dag även om den inte blev som vi hade tänkt från början. Men äsch campingen finns ju kvar!

Nu ska jag slänga mig i fåtöljen, dricka lite bubbel till och kanske t.o.m. äta lite godis.

Ha en skön kväll!

10 kommentarer

 1. visst är det underbart att kunna vara flexibel och göra det man känner för. och ni har ju verkligen en härlig plats att njuta av livet på som det ser ut på bilderna i alla fall.

 2. Husvagn är ju smidigt åå det sättet att man som du säger kan göra som man vill. Tack för bubbeltipset. Lycka till med dahlian.

  • Ja det är smidigt, vi har husvagnen hemma så faller andan på så är det bara att dra iväg. Det är så skönt.
   Det var riktigt gott, lite för lättdrucket dock. Haha
   Tack!

 3. Ja husvagn är myssigt det hade vi i familjen när vi var små..
  men sen så tältade vi istället senare under åren när vi bilade i Europa

  • Jag har varit scout så jag har tältat vad jag ska, herregud vad blöt jag blivit i tält. Men minnena från scoutlägren är härliga.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.