Vilken härlig dag, igen

Börjar det bli tråkigt att läsa om hur nöjd jag är med våra dagar? Vet ni, jag bryr mig inte. Det är så ofta som jag känner att dagarna bara rullar förbi fulla med en massa måsten. Därför måste jag, för min egen skull, lyfta dessa dagarna.

Vi åt en tidig middag och sen cyklade hela familjen iväg på en cykeltur. Inte helt utan trubbel då jag har tagit över Kärlekens gamla cykel och hade behöver kärlek och omsorg, kedjan hoppade av, alla växlarna fungerar inte och dämpningen är helt kass. Nu vet vi iaf vad som funkar och vad som definitivt inte funkar. Under cykelturen träffade vi på bonus-svärmor och svägerskan men det vackraste namnet (ja hon heter Emma) så där gick en stund. Men vi kom ut på en runda och det var så härligt.

Vi hade lovat pojkarna filmmys när vi kom hem men pojkarna ville hellre ha spelkväll. Superkul att de hellre vill spela gammal hederligt brädspel än titta på en film. Givetvis blev det Cluedo, barnen har fastnat för det. Sen blev det Budget som egentligen är mina föräldrars spel men det bor hemma hos oss. Budget är ett spel som är som vilken månad som helst med räkningar, lön, skatt och söndagsutflykter. Det är mycket konstiga räkningar som fick pojkarna att skratta högt. Lite sura miner blev det allt också, räkningar är inte kul varken i spel eller irl.

Nu sover barnen gott, ja Kärleken också men dock i soffan. Själv sitter jag i fåtöljen och samlar kraft för att gå och lägga mig. Tänk så bra det var när man var liten och kunde säga far, bär mig upp.

8 kommentarer

  • Nä det kan man nog inte. Appen är jättebra, ja klockan också.

   Ja det är underbara dagar, det är underbart att bara vara och bara vara med familjen.

 1. Klart du ska skriva om alla bra dagar du har! Tänk på att plocka fram dem ur minnets arkiv när den där värken blir överjävlig och/eller du har en skitdag!

  Låter som en supermysig dag med både cykeltur och spelkväll! Jag vill så gärna få igång en liten “tradition” att vi spelar sällskapsspel men det är så mycket andra aktiviteter om kvällarna så det blir liksom inte mycket tid kvar. Tycker att det är superkul att spela spel nu när barnen är tillräckligt gamla för att spela något annat än Memory 😀 (vilket jag för övrigt blir totalt utklassad i av nioåringen, ha ha!)

  • Ja det är just det som jag måste bli bättre på, att minnas alla dom bra dagarna när jag har mina dåliga dagar. Att det ska vara så svårt för denna träskallen att lyckas med det.

   Ja gud va skönt det är när man slipper alla barnspel, memory är inte kul och ja jag blir också utklassad av min nioåring (okej han fyller 10 om två månader)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.