Vilken helg

Jag har knappt hunnit med att inse att det är helg och *poff* så är det söndagskväll och helgen är över. Det har varit en trevlig helg med mycket skratt men det känns att man har varit ute. Fast jag tror nog att Ante känner det mer än mig eftersom han har solbränna att skryta med. 🙂

Nu är det vår! Rallysäsongens första tävling har gått av stapeln. Ljudet, doften, stämningen det är mysigt!
Barn ser verkligen upp till oss vuxna
Affe är ju redan en rallyveteran så han vill givetvis sitta på armen och titta på bilarna
Bushörnan
Fotobevis! Det ÄR skoj med rally! 🙂
Hasse Backe vill inte vara sämre än de andra herrarna med objektiv och gula jackor. 🙂
Så går det när man inte gör som mamma säger! *s*

Bilderna från Filips födelsedag på djurparken kommer en annan dag för nu är jag så in i baljans trött så jag tror att jag ska gotta ner mig i soffan och halvsova tills det är dags att gå upp till sängen. (WooHoo Viktoria! Jag klarade en mening med mer än 34 ord! *s*)

3 kommentarer

  1. Anders tog bort skägget i torsdags…som vanligt vit inunder och brun för resten… Två dagar senare är han jämnbrun i ansiktet! Som alltid behöver han bara säga hej till solen… *suck*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.