Vita rosor och förgätmigej

Det är slut på höstdeppet nu säger fina bloggen Vita rosor och förgätmigej.

Vad är väl då bättre än en tävling? Anna har en tävling om ett ljuvligt lapptäcke. Man ser dom så ofta i amerikanska filmer och jag har alltid tyckt att dom har verkat underbara att svepa in sig i. I många år har jag tänk att jag ska sy mig ett eget men det har aldrig blivit av.
Det sägs att hoppet är det sista som överger en människa så jag fortsätter hoppas om att jag en dag ska få ett härligt lapptäcke att svepa in mig i.

Visst är det väl vackert?

Klicka på bilden för att komma till tävlingen!

3 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.