Yoga Studio, alltid redo

Yoga Studio, alltid redo för ett yogapass eller en meditation.  Yoga studio, alltid redo

Jag har till och från kört yoga här hemma men nu var det ett tag sedan jag gjorde yoga, jag har inte varit så duktig på att schemalägga min hemmaträning. Med appen Yoga Studio kan jag schemalägga min träning. Sjukt smart! Yoga studio, alltid redo Yoga studio, alltid redo

Jag kan lägga in vilka träningar jag vill göra, när jag vill göra de och om jag vill att schemaläggningen ska upprepas. Sjukt bra! Jag har ju tänkt att jag ska träna två gånger i veckan, tisdagar och torsdagar, men nu funderar jag på om jag kanske ska tänka om. Tisdagar på gymmet, torsdagar yoga här hemma och lördagar/söndagar (beror på om det är innebandylördag eller inte) på gymmet. Torsdagar är ju min enda jag-måste-titta-på-tv-dag och då passar det bättre att träna hemma.

Yoga är så skönt att göra! Jag avslutade med 5 minuter meditation idag, Gud så härligt! Yoga studio, alltid redo

Tänkte att jag skulle visa min perfekta yogadress men tja Kärleken satt med företagsgrejor och Sid har gnagat på min fjärrutlösare (har inte köpt någon ny ännu). Ja så det fick ju bli en selfie i skitiga spegeln (alltså jag måste veta vem av barnen som hånglar upp sig själv!) och Vincent har lidit av mundiarré ikväll så jag fick svara på frågor samtidigt som jag höll balansen i en taskig yogaposition och fotograferade mig. Inte konstigt jag såg koncentrerad ut. Haha

Nåja dressen är perfekt för yoga, lätt att packa med precis som att jag har appen på ipaden så det ska minsann bli träning på hotellrummet på tisdag! Yoga Studio, alltid redo!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.