13, Du och någon klasskompis

Gerda, Rikard, Johanna & jag

Ja bilden är ju väldigt liten men det får ni ha överseende med. Den är ju trots allt från 1800-talets mitt eller ngt sådant. *s*

Gerda är min storasyster. Rikard är min “lillebror”. Johanna var min bästis, ni vet en sådan där bästis som man bara kan ha när man är liten skruttunge med tänder som ska tappas. 🙂 Oj vad Johanna och jag har haft skoj! Vi hade t.o.m. en egen gångstil. Vi gick bredvid varandra, gled en bit ifrån och sen ihop så att axlarna stötte ihop. Hur sött är inte det! 🙂
Hur var er barndom? Hade ni också någon sådan där bästis som man bara fnittrade med utan att behöva säga ngt?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.