1:a luckan skulle öppnas

1:a luckan skulle öppnas igår och vi var nog alla lika glada för våra adventskalendrar! Det är första gången på många år som jag har en kalender iaf en paketkalender, det har jag nog inte haft sedan jag var tonåring och mor tyckte jag var för stor för adventskalendern som hon gjort av stora tändsticksaskar. I år köpte Kärleken en till mig!
1:a luckan skulle öppnas

Alltså är den inte vacker? Jag älskar att titta på den, den är som ett julpynt hela kalendern. Sen känns den väldigt lyxig och det ska den väl göra när Kärleken gick all-in och köpte den ultimata! Han är inte riktigt klok min man alltså, en sån dyr adventskalender? Grattis till jobbet älskling, svarade han. Han vet exakt hur han ska få mig att bli så där så jag vill fladdra med tårna, jul och överraskningar.
1:a luckan skulle öppnas 1:a luckan skulle öppnas

Ja alltså den är ju ännu vackrare på insidan! Jag får direkt en längtan att spara alla dessa små vackra lådor men vad ska jag ha de till? Men de är ju så vackra! haha
1:a luckan skulle öppnas 1:a luckan skulle öppnas

1:a luckan skulle öppnas eller ja 1:a lådan skulle öppnas och jag var jättespänd, nästan som ett barn. Jag fick en shower gel vilket kom nästan ruskigt passande eftersom jag häromdagen konstaterade jag att Alfred hade använt upp min shower gel från Body Shop, rackarunge! Haha

Ikväll är det dags att knyta upp snöret igen, öppna kalendern och leta upp paketet med en tvåa på. Jag är som ett barn denna december!
Vi öppnar våra kalendrar på kvällen, alla tillsammans. Barnen har Lego Star Wars kalendrar och Kärleken har en chokladkalender och en trisskalender. Så sitter vi där runt soffbordet och öppnar våra kalendrar och bara julmyser.
Har jag sagt att jag älskar julen?

Förresten vad tycker ni om julkalendern? Vi älskar den!

4 kommentarer

 1. Vilken man du har! En sån lyx med egen kalender. Underbart. Tack förresten på tipset om julen.
  Jag får helt enkelt maxa julen fast vi är två i år. Så nu kör vi jul ända in i kaklet här hemma 😀
  Kram Maria

  • Ja ibland så blommar han upp! Det är väldigt kul och lyxigt med en egen paketkalender, kan varmt rekommenderas!
   Maxa på och gå på känslan! Om det ger dig julkänsla är det rätt även om någon tycker det är för mycket eller för tidigt eller för rött. Hoppas nu att ni får en härlig stor julkänsla!
   Kram

 2. Ante han kan han! Här är jag den ende som inte har nån kalender.
  Du kan ju alltid spara deoch använda till en paketkalender nästa år.. Bara att fylla på lådorna ☺

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.