Jag förbereder mig

Jag förbereder mig för nu är det riktigt nära tills jag är en working girl igen. jag förbereder mig

Datum ska kollas upp, barnens scheman till fritids ska fixas, tågkort ska köpas, semester för nästa år ska planeras och jag ska komma in i rutiner igen. Ja jag har ju jobbat innan i år också men att jobba inom barnomsorgen krävde inte så himla mycket arbete av mig, jag var ju bara vikarie. Nu ska jag få ihop en vardag och jag måste väcka min hjärna till liv igen. Ni kan tro att jag och hjärnan har längtat efter att få tillbaka snabbheten! Ja och ljudböcker ska planeras så jag har något att lyssna på, jag ska ju faktiskt pendla i hela 17 minuter nu i 1,5 månad och sen ska jag pendla i 11 minuter så det är väldigt viktigt med att välja rätt ljudböcker. hahaha
jag förbereder mig jag förbereder mig
Under min period som barnskötare så lyckades jag förstör en del av mina klänningar så jag beställde faktiskt lite nya kläder. Jag har bestämt mig för att inte shoppa för att jag vill utan för att jag behöver vilket innebär, nya kläder när de gamla inte funkar längre. Dock verkar det inte riktigt funka när det gäller väskor… Eller ja alltså jag kan ju argumentera länge och väl för varför jag behövde en ny väska men det är väl bara det där om jag verkligen behövde en väska som är lite hmm tja tunt. En väska med dragkedja blev det iaf så att inte mina saker ska bli helt blöta av snö eller tja regn har vi ju i Skåne så här års.

Jag förbereder mig nog mest mentalt faktiskt, inte själva jobbet för det vet jag att jag klarar och kommer in i snabbt men det här med att börja pendla och få ihop en vardag med heltidstjänst. Det är inte utan viss nervositet som jag tänker på det, det gick ju inte i Malmö så varför ska det gå nu? Fast i ärlighetens namn så gick det fint att pendla till Malmö och jobba där tills jag slutade med service så jag kanske lägga fokuset där istället. Jag är en servicemänniska och jag mår inte bra när jag försöker arbeta med något annat. Nu ska jag jobba på ett servicekontor 11 minuters tågresa hemifrån och det kommer ta mig sisådär 34 minuter dörr till dörr och då är den längsta biten här i Höör från hemmet till stationen. Det kommer gå bra, jag kommer tycka att det är skitroligt och skulle nu Skånefuckingtrafiken strula till det något kopiöst så är det faktiskt inte längre bort än att jag kan gå hem, jag hade nog hunnit iaf halvvägs innan ilskan hade lagt sig. haha

Nä nu ska jag skriva ut en A-skattsedel och göra allt som min chef vill att jag ska ha fixat innan måndag.
Jag förbereder mig för att bli servicehandläggare på Försäkringskassan!

4 kommentarer

 1. Så kul att det snart är dags och du kommer klara pendlingen fint. Dessutom är det väl också dags för körkort snart? 😉
  Du vet att det är min granne som har ditt blivande jobb? <3 <3 <3

  Kramar och ha en fin dag!

 2. 17 min tågresa kan nog knappast ens falla under kategorin “pendling”. Eller så märker jag ord pga är nära sammanbrott pga de egna helvetiska resorna till och från jobbet. Men idag tog det bara 1 h hem med bil (3 mil)…

  Jättegrattis till nya jobbet, kul! Hoppas det blir riktigt bra.

  • 1h för 3 mil? Hade du glömt starta bilen eller? 😛
   Så sjukt tråkigt när det är så struligt att ta sig till och från jobb.

   Tack så mkt! Det kommer säkert bli hur bra som helst!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.