2, Så blir ditt 2011

Mitt 2011 blir…

Jag vet inte om jag vill sia i hur året ska bli. Tanken är att jag ska vara mammaledig mest hela 2011 så året får gärna bli som det själv vill. Året har ju börjat så där. Men som vanligt kan jag inte låta bli att sia. *s*

Det har kommit varsel på Antes jobb så om det innebär att Ante blir uppsagd så kommer 2011 bli ett annorlunda år. Jag ska jobba och Ante vara pappaledig, hur konstigt känns inte det? Tror iofs att det hade gått hur bra som helst och att det hade varit nyttigt för oss alla.
Det kan ju också bli på det viset att Ante får behålla sitt jobb men att jag får den nya tjänsten och måste gå tillbaka i tjänst tidigare. Hmmm, vill jag ha en ny tjänst?

2011 är året då mina föräldrar blir pensionärer. Har lite svårt att förlika mig med den tanken. Mina föräldrar, pensionärer. När blev de så gamla? *s* Jag hoppas att det innebär att mina barn får samma förmån som jag har haft, att få göra utflykter mitt i veckan och bli bortskämd med mer kärlek än vad som är möjligt. <3

Alfred kommer lära sig mer under detta året än han någonsin kommer lära sig under ett år. Han ska lära sig äta själv, gå, stå, resa sig och trilla och får sina första skrubbsår. Tänk att jag har förmånen att få lov att vara hemma och ta del av hans första år. Tack för att vi i Sverige har fina föräldrarförmåner!

Vincent ska skapa nya kontakter, blir mer självständig, kanske ha sitt första barnkalas och förhoppningsvis även bli blöjfri. 🙂

För min egen räkning hoppas jag att 2011 ger mig ett lugn som jag idag saknar, lite mer harmoni. Jag hoppas att jag kommer må bra av min träning och att den ska ge mig mer energi. Jag hoppas på att jag klara av de mål som jag har satt, att jag verkligen kommer att gå de två kurserna som jag vill gå. Jag hoppas på en fin vår och en härlig sommar så vi kan nyttja vår altan och vår lilla trädgård till max. 

Jag hoppas på att 2011 är ett år där jag kommer att vakna varje dag med ett leende och med vetskapen om att jag är älskad.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.