3, Dina favoritpersoner

Givetvis är min familj mina favoritpersoner att vara med men nu tänkte gå på en annan nivå av favoritpersoner.

*Janet Evanovich, Janet är en författare som jag snubblade över och fastnade direkt. Janet skriver böcker om prisjägaren Stephanie Plum som är rädd för vapen, delar lägenhet med sin hamster, kör blåvalen och allmänt halkar runt på bananskal i livet. Utan dessa böcker hade mina medresenären, på tågen mellan Höör & Malmö, inte behövt misstänka att jag är schizofren. Som jag har skrattat åt dessa böcker, skrattat högt för mig själv i min ensamhet och kämpat för att inte skratta högt på tågen.

*Adolf Hitler. Jag vill börja med att säga att jag absolut INTE tycker om hans åsikter eller vad han gjorde! Det här handlar om personen Adolf inte rasism. Adolf kom från en svår barndom men bestämde sig tidigt för att han skulle inte stanna i det spåret. Han fick en idé (fruktansvärd, ofattbart fruktansvärd) och den trodde han på, höll fast vid den hårt. Han trodde så mkt på sig själv och sina åsikter att han fick hela världen involverad. Det är beundransvärt när en person har självförtroende att gå så långt. Tack och lov så fanns det sympatiska och starka människor som störtade Hitler!

*Keifer Sutherland. Behöver jag egentligen säga mer än hans namn? *s* Keifer Sutherland har sen alltid varit min favorit skådespelare. Jag behöver inte se honom för att få rysningar, det fixar han så bra med sin röst. Favoritfilm med Keifer? Hmm tål att tänkas på. Eye for an eye eller Ring of fire (aka Cowboy Up).

*Pär Morberg. Det första jag tänker på när jag hör hans namn är fortfarande hans läskiga roll i Rederiet. *s*  “Vad blir det för mat” är ett fantastiskt matprogram, jag älskar hans relation till mat, hans kök och hans underbara lösningar (skala nypotatis med högtryckstvätten!).

*Bon Jovi, person och person men tja jag gillar bandet Bon Jovi (ja Jon är ju inte helt fel att titta på heller *s*). Sen jag var 14 år har jag varit helt såld på Bon Jovi och jag blir fortfarande lika glad när jag hör deras låtar.

Ja nu får det vara nog med min lilla favoritpersoners-lista. Vet inte om det blev så mycket favoritpersoner men det blev i.a.f. en lista med person som jag av olika anledningar har fastnat för.

3 kommentarer

      • Var länge sedan jag såg den och jag var rätt ung (som om jag inte är det nu?!!), men jag kommer bara ihåg hur otroligt elak (om det är rätta ordet) han va.. Skulle vilja se den nu och se om jag får samma upplevelse, jag har ju blivit en annan människa och tolkar kanske filmen annorlunda nu..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.