Något konstigt har hänt

Jag vet inte riktigt hur det har gått till men jag har förändrats, kanske rent av hjärntvättad. Det är lördag och jag har varit på gymmet 1 ½ timme i förmiddags. Jag vaknade i morse med en längtan efter att få träna! Va? Jag, längta efter att träna – styrketräna?

Kvällen var i.a.f. planerad med hemmagjorda hamburgare, kaka eller paj, lösgodis och ngt med alkohol i till. Men då kom chock nummer två. Jag känner inte riktigt någon lust efter kaka/paj eller den där goda drinken eller vinet. Lösgodiset känner jag fortfarande lust till, tack och lov!  *s*

2 kommentarer

  1. Haha !! det där känner jag igen ! Att man längtar.. konstigt men skönt ! Att man kan lära sig att tycka om “plågeriet”

  2. Brukar också längta…i början, det svåra är att hålla kvar den känslan när det blir enformigt och tråkigt.
    Kul att du hittat rätt på träning, är ganska avundsjuk för jag vill också! (Men det går inte just nu, får försöka mig på wiifit och lite zumba om ngn dag)
    Idag är ingen Anna-dag så i dag hade jag behövt vara på ett gym och göra av med irritation, frustration och tråkigt humör överlag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.