Alla Hjärtans Dag Meny

Fiskbutiken i Höör hade en tävling på sin sida på Facebook och gissa vem som vann. Jag, jag vann!

Så igår avnjöt jag och Kärleken en fantastisk trerätters middag. Jag måste dock erkänna att det såg inte så kul ut när vi hämtade det, såg ut som lite mat.

Det var det inte! Vi blev så mätta att vi inte ens orkade äta upp allt.

Förrätten var nog min favorit. En väldigt fräsch och läcker förrätt. Perfekt rätt att göra i större format och ha på påskbuffén.

Huvudrätten var fantastisk, köttet var så mört och smakerna var perfekt kombinerade.

Efterrätten var pannacotta och tja det är svårt att inte tycka om pannacotta. Apelsinpannacotta har jag aldrig smakat för och det var en otroligt smart kombination av perfekt balans mellan sötma och syra. Amaretto är inte min favorit och tja jag är inte så mycket för spritmarinerad frukt så den åt jag faktiskt inte.

Alla Hjärtans Dag Menyn var otroligt god och jag kan varmt rekommendera Fiskbutiken. Det jag dock inte rekommenderar är att äta sådan fantastisk mat när man är helt slut efter en tuff vecka. Jag tror nog att vi hade uppskattat middagen ännu mer om vi hade haft ork att duka finare, prata mer med varandra och tja njuta av det goda. Däremot är jag oerhört tacksam för att jag fick en sådan god middag utan att själv behöva laga maten.

Ska ni ha god mat utan att laga den själv så kontakta Fiskbutiken. De har catering och allt jag har ätit därifrån har smakat fantastiskt.

Ja det är nästan så att jag fortfarande är mätt.

Tack Maria på Fiskbutiken för min fantastiska vinst!

20 kommentarer

  1. men grattis till vinsten, blir alltid så glad av att läsa när andra har vunnit och är tacksamma och glada för det. Alltsammans såg väldigt gott ut….och kanske var det just vad ni behövde efter en tuff vecka.

    • Tack så mycket! Jag blev oerhört glad. Det betydde så mycket att slippa bry sig om mat igår för det var redan löst och att få så fantastiskt god mat.

  2. Vilken fantastisk underbart vinst det är inte ofta man vinner detta. Skönt att du slapp laga något själv utan att behöva betala maten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.