När längtan blir för stor

När längtan efter våren och alla blommornas vackra färger så finns det en lösning.

Lösningen heter Lina och hon är ägare till Höörs bästa blomsteraffär nämligen Blomsterverkstan. Lina har allt och det hon inte har hemma fixar hon. Som i lördags när jag ville ha två blåa Pärlhyacinter och hon bara hade vita hemma (jag var där tio minuter innan stängning). Helt sonika tog Lina en stor kruka blåa Pärlhyacinter och delade den till två mindre Pärlhyacinter. Det är service det!

Jag älskar att få in vårkänsla i hemmet. Det är så lite som behövs.

När regnet öser ner, vinden piskar och det är fifty shades of grey in a bad way ute då är det mysigt att ta in härliga vårfärger. Ljusgrön duk på bordet, blåa blommor i en kruka. Och givetvis ljuva rosa detaljer.

Tipset att sätta ett ljus i en liten vas kommer från Lina. Hon är så himla bra på sånt! När vi får vår nya soffa kommer jag fylla den med rosa kuddar i alla möjliga nyanser.

Idag skiner solen och det hjälper en aning. Men eftersom jag är hemma sjuk så känner jag att jag får njuta av mina vackra blommor.

Hur gör ni för att locka på våren?

14 kommentarer

    • Gör’t! Så värt ett besök! Pratar du med Lina eller Jonna så hälsa från mig. ?
      Tack snälla! Det värmer att höra, oerhört mycket!
      Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.