Älskade mormor & morfar

Ytterligare en dag hos mormor & morfar för min lille sjukling. Det känns konstigt att inte vara hemma med honom när han är sjuk men jag måste fixa kursen. Han har det bra hos mormor & morfar där får han vila och må gott. Hur många gånger har inte jag varit hos farmor & farfar sjuk för att mina föräldrar var tvungna att jobba?!

Ikväll fick jag med nöd och näppe med mig Vicce hem. Det var för att “Ompe” var här hemma som han följde med hem. Han har ju så kul med sin “häst”. “Hästen” är alltid smutsig och ska tvättas innan han rider iväg. Haha Sötnosen har så skoj med morfar. <3 20120207-214225.jpg

20120207-214212.jpg

20120207-214218.jpg

Jag är så glad att Vincent har fantasin och kan leka. Barn ska ha kul, alla människor borde ha kul!

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.