Äntligen mot stan

Nu äntligen sitter jag på tåget mot Malmö. Det snöar lite och blåser ute, typisk skånsk vinter, och vad händer väl då? Jo Skånetrafiken är oförmögna att hålla tidtabellen. Tur att jag är van resenär så jag är ute i god tid. Nu ska jag bara försöka skaka av mig kylan och irritationen. Det är konstigt det där med irritation. Jag försöker att inte bli irriterad för det är bara onödigt tåget kommer ju inte mer i tid för det men ändå känner jag hur irritationen kommer krypande desto kallare jag blir. Får nog jobba mer med det där att inte bli irriterad.

Jag hittade min sjukt snygga röda handväska i går så den fick vara grunden till dagens outfit. Vill inte vara för klädd, dom känner ju mig redan så dom vet att kostymen åker på vid informationsmöten och möten med högre makten. Därför blev det vitt långlinne, vit långärmad tröja, den gråa västen med röda detaljer, mörka jeanstreggings och svarta stövlar. Snyggt, helt, rent och bekvämt. 🙂 Va tycker ni? Sjukt svårt att snyggt fotografera sig själv.

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.